Konferens på Café UH

“Vinterstudion”

Ett mindre rum som passar perfekt till styrelsesammanträden eller mindre grupper som träffas! Runt de två borden ryms 16 personer totalt.

Utrustning: Whiteboard, TV-skärm 55tum, pennor och block. Trådlös wifi-uppkoppling.​

Hyra: från 700kr

“Våren”

Våren är vårt minsta konferensrum och bön/samtalsrum. Om ni är runt sex personer kan detta vara lämpligt då det finns ett större bord med plats för just så många och även ett mindre bord för två i rummet. Kika gärna hur lokalen ser ut i 3D-presentationen längst ned på sidan!

Utrustning: Trådlös wifi-uppkoppling, pennor och block och möjlighet till portabel whiteboardtavla.

Hyra: från 600kr

“Höstrummet”
En rymlig lokal med plats för 50 personer. Lokalen kan delas i flera mindre “rum” så man kan vara ett mindre sällskap och ändå trivas gott! Eller så använder man hela lokalen om det behövs!

Längst ned i rummet mot fönstren finns två bord som bildar ett långbord och där finns en whiteboard.

I mitten av rummet står borden i mindre grupper och längst fram står borden i rader mot den större whiteboarden som finns längst fram. Mellan mittendelen och borden mot vita tavlan finns lamellgardiner att dela av rummet med, eller öppna upp!
Utrustning: Whiteboard 2 st, takhängd projektor, blädderblock, vit duk, trådlös wifi-uppkoppling, högtalaranläggning, block och pennor.

Hyra: från 1000kr

“Salen”

Den största lokalen som rymmer 100 personer och den finns en trappa upp bredvid EFS-föreningens kyrksal. Den normala möbleringen är som i ett stort fikarum med bord utifrån väggar och bord i mitten och ett långbord längs den ena sidan, men man kan ändra om det finns behov av det.​

Utrustning: en flygel och en vit duk som dras ned från taket. Möjlighet till whiteboardtavla och blädderblock samt till att låna projektor. Högtalaranläggning.

Hyra: från 800kr

3D presentation av konferensrum och café. Klicka på bilden! (Öppnas i nytt fönster)