Konferens

“Vinterstudion”

Ett mindre rum som passar perfekt till styrelsesammanträden eller mindre grupper som träffas! Runt de två borden ryms 16 personer totalt.

Utrustning: Whiteboard, TV-skärm 55tum, pennor och block. Trådlös wifi-uppkoppling.

“Våren”

Våren är vårt minsta konferensrum och bön/samtalsrum. Om ni är runt sex personer kan detta vara lämpligt då det finns ett större bord med plats för just så många och även ett mindre bord för två i rummet. Kika gärna hur lokalen ser ut i 3D-presentationen längst ned på sidan!

Utrustning: Möjlighet till portabel whiteboardtavla. Pennor och block. Trådlös wifi-uppkoppling.

“Höstrummet”
En rymlig lokal med plats för 50 personer. Lokalen kan delas i flera mindre “rum” så man kan vara ett mindre sällskap och ändå trivas gott! Eller så använder man hela lokalen om det behövs!

Längst ned i rummet mot fönstren finns två bord som bildar ett långbord och där finns en whiteboard.

I mitten av rummet står borden i mindre grupper och längst fram står borden i rader mot den större whiteboarden som finns längst fram. Mellan mittendelen och borden mot vita tavlan finns lamellgardiner att dela av rummet med, eller öppna upp!
Utrustning: Whiteboard 2 st, takhängd projektor, blädderblock, vit duk, trådlös wifi-uppkoppling, högtalaranläggning, block och pennor.

“Salen”

Den största lokalen som rymmer 100 personer och den finns en trappa upp bredvid EFS-föreningens kyrksal. Den normala möbleringen är som i ett stort fikarum med bord utifrån väggar och bord i mitten och ett långbord längs den ena sidan, men man kan ändra om det finns behov av det.​

Utrustning: en flygel och en vit duk som dras ned från taket. Möjlighet till whiteboardtavla och blädderblock samt till att låna projektor. Högtalaranläggning.

3D presentation av konferensrum och café. Klicka på bilden! (Öppnas i nytt fönster)