Kontakta oss

Café UH är ett mysigt café där du kan äta och fika gott hela dagen eller bara sitta i lugn och ro, en mötesplats för alla åldrar! Vår ambition är att ha bra öppettider vare sig det handlar om morgon eller kväll! I och med Covid-19 har vi tyvärr varit tvungna att korta ner våra öppettider. Men från 21/9 öppnar vi upp ännu mer så vi har även öppet på söndagar, längre på lördag och öppnar tidigare på vardagar!

Välkommen att kontakta oss med stora som små frågor! 🙂

Telefon 0660-14084 eller mejl: cafeuh@efsovik.se    Fler uppgifter längre ned på sidan!

Vi följer myndigheternas råd och rekommendationer och har tryggat lokalerna genom att sätta ut markeringar i golv om avstånd. För att minimera smittspridning har vi även plockat bort ett flertal bord och det finns handsprit, tvål och vatten för gästerna. Vi dukar inte heller upp våra bufféer just nu pga risk för trängsel. Vi uppmanar alla fina gäster att att hålla avstånd vid besök och stanna hemma om man är sjuk!

Om ni är ett större sällskap som har funderingar på mat så prata gärna med oss i förväg så ska vi se hur vi kan lösa det! Kolla gärna in våra konferensrum också om ni behöver eget och avskilt rum!

Varmt välkomna till oss!

Ikon checkruta

Vår webb använder cookies för en bättre webbupplevelse.