Glass

Sommar och glass på UH, det hör ihop! 😉 Vi har en stor glassbar med 24 sorters kulglass och det finns nästan inget bättre än att sitta ute på vår stora uteservering med en glass i handen och solen som skiner! Vi håller till mitt i Örnsköldsvik det finns gott om utrymme på vår uteservering som  finns på baksidan av huset.

Under vinterhalvåret minskar vi ner vårt sortiment på glass men trots regn eller annat väder så är det gott med glass. Tycker vi iallafall!

Kulglass

Glassbaren är fylld med finaste glass från SIA Glass. Välj några kulor i bägare eller våffla och kombinera med topping, strössel, grädde och godisbitar! Glassen är gjord på färsk svensk grädde och de allra flesta råvarorna kommer från vårt avlånga land, det gillar vi!

SIA Glass ingår i ett av Sveriges äldsta familjeägda företag med fokus på kvalitet, njutning och den goda smaken! De har också omsorg om naturen och har lång erfarenhet av närproducerade råvaror. De driver även ett lantbruk med kor som bidrar med grädden till glassen! Yay!

Vi erbjuder följande smaker:

Gammaldags vanilj, Choklad, Saltlakrits, KokosYuzu, Blåbär, Knäck, Polka, Unicorn, Marsmallow, Apelsin/Choklad, Ruby Choklad och Bär, Chokladboll, Mintchoklad, Hallon/Saltlakrits, Lemoncurd, Pistacia, KolaHavssalt och Pecannötkola

Sorbeter: Fläder/Jordgubb, Hallon, Citron

Laktosfri: Smultron/Jordgubb, Melon

Vegansk: Saltkaramell

(Med reservation för att vissa sorter kan vara slut ibland)

Mjuk glass, sorbet och frozen yogurt

Vi har även mjuk glass, sorbet och frozen youghurt i olika smaker från La Venezia som tillverkar Il Primo-sortimentet. La Venezia har producerat glass och glassdesserter sedan 1938.

One Shot Il Primo

Glassdesserter

Vi serverar väldigt gärna någon av våra glassdesserter. Nu har vi har uppdaterat vårt sortiment -vad sägs om en Ballerinabomb eller ett Kulmonster. Lyxa till med en klassisk Banana Split, American Meal eller prova vår Chokladmums. Det finns något för alla!

Längre ned på sidan ser du våra smarriga glassdesserter!

Polkasymfoni, Banan Split, Sommardröm,  Chokladmums, Unicorn, American Meal, Sommarskuggan, HallonLakrits, Ballerinabomb, Marängsviss, Nötbomb, Supermusen och Kulmonster

glassdessert supermusen
Närbild av bananasplit
Ikon checkruta

Vår webb använder cookies för en bättre webbupplevelse.