Konferens i Örnsköldsvik

Konferensrum

Vi har Örnsköldsviks kanske bästa konferenslokaler och definitivt det godaste fikat! Café UH´s moderna konferensrum ligger i anslutning till caféet och har plats för grupper från 6 till 100 personer. Ring 0660-14084 eller mejla oss för att boka, eller om du undrar över någonting.

Våra konferensrum är modernt inredda och medvetet färgsatta efter årstiderna. De bokas för 1-4 timmar, 4-6 timmar eller heldag, med möjlighet att även stanna på kvällen. Vi vet att många tycker att fikat är en nyckel till en lyckad dagskonferens. Hos oss får du ett oslagbart utbud av allt från smarriga bakelser och glassdesserter, till heta pepparmackor och nyttiga smoothies och sallader. Bäst av allt- alla kan få välja själva!

Läs mer nedan om vilket konferensrum som passar dina behov. Ta gärna en titt i rummen via vår 3D-visning

Konferensrum - Våren

Plats för 6-8 personer. Vårt minsta rum Våren passar bra för konferenser och möten för en mindre grupp. Ett större och ett mindre bord gör att möbleringen kan anpassas för era behov.

Utrustning: Trådlös Wi-Fi, pennor och block samt möjlighet att använda portabel whiteboardtavla.

Hyra: från 970kr (gäller bokning 1-4 tim)

0660-14084

Mejla oss

Mer kontaktinformation

konferensrum i örnsköldsvik

Konferensrum - Vinterstudion

Plats för 16 personer. Vår Vinterstudio har plats för exempelvis styrelsesammanträde eller föreningsmöte. Två bord med åtta platser kring varje bord ger gott om utrymme.

Utrustning: Trådlöst Wi-Fi, whiteboard, TV-skärm 55 tum, pennor och block.

Hyra: från 1120kr (gäller bokning 1-4 tim)

0660-14084

Mejla oss

Mer kontaktinformation

Konferensrum - Höstrummet

Plats för upp till 50 personer. Höstrummet är en flexibel lokal som kan användas i sin helhet eller delas upp i mindre avdelningar. I ena änden finns ett långbord och en whiteboardtavla. I mittendelen står borden i mindre grupper. Längst fram står borden i rader mot en större whiteboard. Här finns också projektor och vit duk. Med hjälp av lamellgardin kan den främre delen skärmas av.

Utrustning: Trådlöst Wi-Fi, takhängd projektor och duk, högtalaranläggning, två whiteboard, blädderblock, block och pennor.

Hyra: från 1610kr (gäller bokning 1-4 tim)

0660-14084

Mejla oss

Mer kontaktinformation

Höstrummet konferensrum

Konferensrum - Salen

Plats för upp till 100 personer. Vår största lokal finns en trappa upp, intill EFS-föreningens kyrksal. Normalt möblerad med bord i grupper, men kan anpassas efter behov.

Utrustning: Högtalaranläggning, takhängd vit duk, möjlighet att använda projektor, whiteboard och blädderblock.

Hyra: från 1360kr (gäller bokning 1-4 tim)

0660-14084

Mejla oss

Mer kontaktinformation

Ikon checkruta

Vår webb använder cookies för en bättre webbupplevelse.