På gång på UH

Tips till födelsedag, student eller annan bemärkelsedag!

Boken Café Västernorrland

Nu har vi fått hem fler exemplar av boken Café Västernorrland! En fantastisk fin bok och guide till 30 mysiga caféer i Västernorrland med vackra foton och många smarriga recept! Vi kan verkligen rekommendera den! Ge bort till någon annan eller till dig själv inför en tur i Höga Kusten! Pris: 246:-

Fina bakboken Fika med Mikaela

Vi säljer ”FIKA MED MIKAELA” på Café UH! En utmärkt bakbok om att baka utan mjölk, ägg och nötter. Perfekt om du är allergisk, som present eller helt enkelt bara vill baka och fika gott utan dessa ingredienser! Pris 190:-

Presentkort

Ge bort ett presentkort!  Lägsta beloppet 50:- läs mer

Höga Kusten Kaffe

Höga Kusten Mörkrost, 200g. Hela bönor eller malet! Passar till brygg, kok, perkulator, prezzo mm. Väldigt gott kaffe från Kaffe Smak Rosteri i Sollefteå! 128:-

Konstutställning

Varje månad låter vi  konstnärer visa sina alster i vårt café! Det varierar mellan foto, akvarell, olja och akryl – olika stilar och sätt att måla och ibland kombinerat med dikter!

Mejla gärna oss om du är intresserad och skicka gärna med några bilder på din konst! Du som konstnär får läsa igenom och acceptera vår policy angående utställningar.

Ni som besöker oss och vill titta på tavlor, tänk på att utställningen finns i caféet där gäster sitter och fikar. Det gäller även här att hålla avstånd!

Varmt välkomna in!

Dec: Elnaz Farhani

Okt-Nov: Linda Lundin

v37-38 Världens Barn tema 

Sept: Linda Lundin

Juli-Augusti: Kim Lundgren

Juni: Maria Tjärnström

Maj: Kjell-Gunnar Bergman

April: Ewa Carlström

Mars: Brita Edberg

Jan-Feb: Elin Sävelind och Maarit Hagelberg

December: Christina Josefsson

Covid-19

Vi följer myndigheters rekommendationer och har vidtagit åtgärder för att förhindra smittspridning av Covid-19. Vi har glesat ut borden, det finns handsprit och information till gästerna. Vi serverar maten vid borden och vi ber er att hålla avstånd i köer och att stanna hemma om ni är sjuka.

Den 29/9 ändras restriktionerna och vi planerar att köra igång med tacobuffén. Då gäller också att gästerna hämtar maten själva vid kassan.

bokomslag cafe västernorrland
på gång
Bakboken Fika med Mikaela -om bakning utan mjölk, nötter och ägg
Ikon checkruta

Vår webb använder cookies för en bättre webbupplevelse.